Inget slår kniven och stålet!


Styckmästarn sätter en ära i att slå vakt om det traditionella arbete som styckning av kött innebär. Och det i sin tur gör att vi fortfarande håller stålet och kniven högt för ännu finns det inga moderna maskiner som slår dessa båda arbetsredskap när det gäller att stycka kött på ett snyggt och prydligt sätt.

Vi styckar helfall; grisar, nötkreatur och lamm efter kundernas önskemål.


Naturligtvis har vi, som en modern styckerianläggning, även en maskinpark med toppmoderna linjer, varav tre färs linjer med en kapacitet på över 250 ton konsumentförpackat kött i veckan.
I våra nyrenoverade lokaler (på totalt 3000 kvm) har vi byggt ett separat kryddutrymme med en stor tumlare och en salt injektor - för kunna bredda sortimentet ytterligare.
Det kryddade och rimmade köttet vacuumförpackas i en helt ny maskinlinje.
Tack vare två nya vacuumlinjer har vi nu en mycket hög kapacitet (75 ton/vecka) när det gäller bitförpackat kött.


Utöver våra förpackningslinjer har vi skivmaskiner med kapacitet upp mot 100 ton i veckan, kvarnar, moderna styckanläggningar och mycket mer. Allt för att slutprodukten skall få en trygg, snygg och hållbar förpackning ute i butikerna.